Over WK Duurzaam

WK Duurzaam is een specialist op het gebied van duurzame installaties in nieuwbouw en renovatie van woningen tot utiliteit.

Onze disciplines zijn onder andere het ontwerpen en uitvoeren van:

  • Warmtepompen in de categorieën hybride, all-electric, grondgekoppelde warmtepompen.
  • Zonnepanelen- en collectoren in combinatie met zonneboilers en warmtepompen.
  • Lage temperatuur afgiftesystemen (vloerverwarming en LTV radiatoren)
  • Waterontharders
  • Infraroodpanelen
  • Airconditioning
  • Maatwerkadvies energiebesparing

Uw woning en/of bedrijfspand verduurzamen? Wij staan u graag tot uw dienst, om samen met WK Duurzaam Nederland energiezuiniger te maken.

Even voorstellen

Wij zijn Sertan Keskin en Chris Wijgerse, oprichters van WK Duurzaam.


Na jarenlange ervaring in de branche, hebben wij de stap genomen met de missie om Nederland aardgasvrij en energiezuiniger te krijgen in 2050.


Sertan is energie prestatie adviseur (EPA) en is gespecialiseerd in het opstellen van energierapporten, energie labels en ontwerpen van duurzame oplossingen voor elke situatie. Chris is verantwoordelijk voor alle technische en commerciële zaken. Samen hebben wij ervoor gekozen om een duurzaamheidsloket te openen in Gorinchem. Zodat iedereen een duidelijk beeld kan krijgen wat nu de meest geavanceerde en duurzaamste oplossingen zijn.

Duurzaamheid is van essentieel belang. De mens neemt meer dan dat die geeft aan de natuur. We moeten met zijn allen zorgdragen aan de wereld die aan ons gegeven is. Wij zijn ons ervan bewust dat hiervoor veel gedaan moet worden. Wij gaan ons dan ook inzetten om dit doel samen met u te bereiken. Onder het motto “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.

Goede doelen voor natuur en mens.

Niet alleen met duurzaam ondernemen maar ook vanuit maatschappelijke betrokkenheid reserveert WK Duurzaam een deel van de omzet voor nog meer verduurzaming. Elk jaar gebuiken we een deel van onze omzet om extra bomen te planten en om iets te doen tegen de overvloed aan plastic in onze oceanen. Wij willen als bedrijf goede doelen gaan steunen die zich hier mee bezighouden.

 

Wij hopen op deze manier dat mensen in gaan zien dat we gewoon niet meer onder een duurzamer leven uit kunnen."

 

SUSTAINABILITY FOR US,
OUR CHILDREN,
OUR FUTURE!