Airconditioning en mobiele airco's

Voor uw comfort is het steeds belangrijker om een goed klimaatregelsysteem in huis te hebben. Waardoor airconditioning bijna vanzelfsprekend is geworden. Het grote voordeel is dat er niet alleen gekoeld kan worden maar ook verwarmen. 

De airconditioner wordt in Nederland steeds populairder. Het weer in ons land is veranderlijk en de afgelopen paar zomers waren lang en bovengemiddeld warm. Op deze hete en benauwde dagen willen we graag even afkoelen. We blijven bijvoorbeeld extra lang op kantoor waar een airconditioner voor een heerlijk koele temperatuur zorgt. Zo een klimaatsysteem kan ook gewoon bij u thuis! Installeer een vaste of mobiele airco en die lange hete zomers zullen een stuk aangenamer worden. Groot voordeel: de beste airco's zijn zuinig en stil. De nieuwste modellen zijn aangesloten op wifi, dat betekent een eenvoudige bediening met smartphone.

Voordelen airconditioning

Of je nu een airconditioner zoekt voor kantoor of thuis, het betekent hoe dan ook een absolute verlichting op warme dagen. De meest voor de hand liggende voordelen van een airconditioner zijn dat je geen geluidsoverlast hebt, want vooral de vaste airco is zuinig en stil. Ook hoeft u geen tijdrovende koude douches meer te nemen en om de paar uur je klamme outfit te verwisselen. Een airco is multifunctioneel en is goed voor koelen verwarmen ontvochtigen en ventilatie. Een goed overzicht van de verschillende soorten airco's en merken helpen bij het kiezen van de beste airconditioner voor jou.

De beste airco voor elke situatie

Bij het installeren van de beste airconditioner voor jou, heb je keuze uit een vaste of een mobiele airco. Een airconditioner kan soms aangesloten worden op wifi waardoor bediening met smartphone mogelijk is. Alle airco’s kunnen de lucht koelen maar veel premium merken hebben ook functies voor koelen verwarmen ontvochtigen en ventilatie. De voordelen van een mobiele airconditioner zijn dat deze een stuk goedkoper zijn dan een vaste airco, je geen installatiekosten hebt en de airconditioner eenvoudig te verplaatsen is. De voordelen van een vaste airco zijn dat ze energiezuinig zijn, onopvallend en ook grote ruimtes makkelijk kunnen koelen en verwarmen zonder geluidsoverlast.

Van budget tot premium

Airconditioners variëren flink in prijs. Voor een klein budget heb je bijvoorbeeld de Carrier residentieel 3,5 kW - portable. Deze mobiele unit kan koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen voor maar € 629,00. Heb je wat meer te besteden? Kies dan bijvoorbeeld voor de Panasonic split model 5 kW, die tot 175 m3 kan koelen en verwarmen, energiezuinig en stil is. Meer weten over airconditioners? Kom langs bij ons energieloket voor een draaiend systeem en ontdek een groot aanbod van premium merken zoals Panasonic, Hisense, en Daikin en de beste budget oplossingen.

 

Het in bedrijfstellen van airconditioning valt onder de zogenaamde F-gassen verordening, hetgeen betekent dat de inbedrijfstelling dient te worden uitgevoerd door een F-gassen gecertificeerd bedrijf.